0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bojić: Moji igrači oduševljeni mečom protiv Zvezde

Objavljeno: 06.02.14 u 21:17

Trener košarkaša Borca Raško Bojić priznao je da su njegovi igrači bili impresionirani utakmicom sa Crvenom zvezdom u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezda je rutinski opravdala ulogu favorita i bez mnogo problema savladala Čačane, koji su najbolji utisak ostavili u poslednjoj četvrtini.

“Moji igrači su bili impresionirani ovom utakmicom. Zvezda je apsolutno zasluženo pobedila. Žreb nam nije bio naklonjen, a želje i ambicije smo ostvarili kada smo došli do plasmana na završni turnir. Jasno je da je Zvezda mnogo kvalitetniji tim od nas i bili smo više opredeljeni da se branimo nekim alternativnim odbranama“, rekao je Bojić posle utakmice i dodao:

“Bila nam je jako bitna prva četvrtina i želje su bile da tu otvorimo na pravi način da nam to bude dobra podloga za nastava, ali je upravo taj period igre bio najslabiji. Kako je utakmica odmicala bili smo bolji i sigurniji“, istakao je Bojić, a prenosi agencija Beta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter