0
Fudbal

Miha menja Macarija?

Objavljeno: 05.02.14 u 22:27

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović među kandidatima je za šefa stručnog štaba milanskog Intera, prenose italijanski mediji.

mihajlovic

„Tutosport“ navodi da aktuelni trener nero-azura Valter Macari, uprkos podršci rukovodstva kluba, na kraju sezone verovatno odlazi sa klupe, a da su, pored doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije, alternative Frank de Bur iz Ajaksa i Brazilac Leonardo.

Mihajlović je više puta rekao da bi jednog dana voleo da postane trener Intera, nakon što je u popularnom klubu proveo dve uspešne sezone kao igrač, a potom bio pomoćnik Robertu Manćiniju.

Mihajlović navodno ima odlične šanse pošto je ostao u dobrim odnosima sa počasnim predsednikom Intera Masimom Moratijem.

Srpski stručnjak posle odlaska sa kormila nacionalne reprezentacije sa velikim uspehom vodi Sampdoriju, koja je odmakla od zone ispadanja i trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Serije A sa 25 bodova.

Leonardo, koji je vodio Inter u sezoni 2010-2011. takođe je zadržao dobre odnose sa Moratijem, a trenutno je bez posla nakon što je prošlog leta napustio mesto sportskog direktora Pari Sen Žermena.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter