0
Evropske lige

Jirgen Klop zbog Jojića naučio nekoliko srpskih reči

Objavljeno: 05.02.14 u 12:30

Bivši fudbaler Partizana, Miloš Jojić, glavna je tema svih priča u Nemačkoj od kako je za 2,2 miliona evra prešao u ekipu Borusije iz Dortmunda. Mladi vezista je već debitovao u dresu ‘Milionera’, a u intervjuu za ‘Bild’ je otkrio svoje prve utiske o novoj sredini.

Miloš Jojić

„Ovde su svi kao porodica. Od čuvara pa do trenera. Jirgen Klop je zbog mene čak naučio i nekoliko reči na srpskom jeziku. Njegov neustrašivi mentalitet je cenjen u svim delovima sveta. Želim što pre da se uklopim u ekipu i da naučim nemački jezik. Potrudiću se da već sledeći intervju dam na nemačkom jeziku. Želja mi je da sa Dortmundom osvojim titulu u Ligi šampiona“, rekao je Jojić.

Neizbežno pitanje je bila informacija koja se pojavila da je Miloš veliki navijač Bajerna.

„To nije istina. Rekao sam da volim Tonija Krosa i za to imam poseban razlog. On je 2007. godine u Kupu UEFA dao gol Crvenoj zvezdi, sviđa mi se njegov stil igre i to je sve“, objasnio je Jojić.

Najveću podršku od prelaska u Dortmund mladom vezisti je pružio Miroslav Stević.

„Rekao mi je da je atmosfera u klubu fantastična. Znam i da su navijači Dortmunda najbolji u Nemačkoj. Miroslav mi je mnogo pomogao ovih nekoliko dana“, ispričao je Jojić.

Za kraj intervjua novinare je interesovalo odakle Milošu nadima ‘Zeka’.

„Imam velike sekutiće, a ranije je između njih bio veliki razmak. Zbog toga mi je komšija dao nadimak Zeka, koji je ostao do danas. Ne ljutim se, sve mi je to sipmatično“, rekao je Jojić.

hotsport.rs/Sportal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter