0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Crno-beli ponovo u Antaliji

Objavljeno: 05.02.14 u 11:07

U jutarnjim časovima 5. februara, ekspedicija Partizana predvođena stručnim štabom zaputila se ponovo ka Beleku posle četiri dana boravka u Beogradu, ovoga puta u hotel ‘Sirene’, gde će ostati do 15. februara, trenirati i odigrati novih pet mečeva.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Za razliku od prethodnih 10 dana boravka u Beleku, sada je spisak „skresan“ za tri imena (Jojić, Georgijević i Ljujić), a dodat je oporavljeni Ostojić, što čini ukupno 23 igrača i tri golmana.

Golmani: Živković Živko, Petrović Nikola i Lukač Milan.

Odbrana: Volkov Vladimir, Vulićević Miroslav, Petrović Nemanja, Stanković Vojislav, Aksentijević Nikola, Trajković Branislav, Obradović Milan, Gulan Nikola, Ivković Saša, Ostojić Miloš.

Vezni red: Luka Predrag, Brašanac Darko, Drinčić Nikola, Marković Saša, Ilić Saša, Grbić Petar, Malbašić Filip, Ninković Nikola, Živković Andrija i Pantić Danilo.

Napad: Beko Fofana, Škuletić Petar, Lazović Danko.

Dva leta,  od Beograda do Istanbula i odatle do Antalije, protekla su bez ikakvih problema, a po dolasku u hotel ‘Sirene’’ ekspresno je Nikolić izveo momke na lakši adaptacioni trening, da malo ‘istresu’ noge od dugog puta. Teren za trening se nalazi na „dalekih“ 20 metara od ulaza u hotel.

Ova faza priprema podrazumeva i finalizaciju forme kroz treninge i mečeve, s obzirom da već za nešto više od dve nedelje dana počinje prolećni deo prvenstva u Jelen Superligi. Po planu koji je ranije ugovoren, u ovoj fazi će biti odigano pet mečeva, a protivnici su:

– 8.2.2014. Ružomberok (Slovačka);

– 9.2.2014. Sarajevo (Bosna i Hercegovina);

– 11.2.2014. Maribor (Slovenija);

– 12.2. 2014. Rabotnički (Skoplje);

– 14.2.2014. Šahtjor Donjeck (Ukrajina).

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter