0
ATP

Beker: Nisam započeo saradnju sa Đokovićem zbog popravljanja imidža

Objavljeno: 05.02.14 u 16:28

Legendarni teniser, Boris Beker, istakao je u intervjuu za nemački ‘Bild’ da nije postao trener Novaka Đokovića radi boljeg imidža, već da bi srpskom asu pomogao da se vrati na prvo mesto na ATP listi.

Novak Đoković i Boris Beker

Uprkos mnogobrojnim uspesima tokom igračke karijere, Nemci nemaju baš besprekorno mišljenje o Borisu Bekeru. Poseban pik na legendarnog tenisera imaju predstavnici medija, naročito ‘žuta’ štampa.

„Sigurno je da sam napravio mnogo grešaka u svom životu. Međutim, to je moj izbor i imam pravo da živim onako kako mislim da je najbolje za mene. Sada sa porodicom i prijateljima vodim miran život u Londonu. Nisam upućen šta se dešava u Nemačkoj, ali sam neprijatno iznenađen brojnim zabludama. Ne mogu da verujem šta sve ljudi smatraju bitnim i istinitim“, rekao je Beker na početku intervjua za ‘Bild’.

Legendarni teniser je istakao da mu je rad sa Novakom Đokovićem prvi trenerski posao. Kao razlog početka saradnje Beker je naveo povratak srpskog asa na prvo mesto na ATP listi, a ne popravljanje sopstvenog imidža kako navode mediji:

„Drago mi je što sam ponovo u svlačionici i na terenu. Cilj nam je da Novaka vratimo na prvo mesto, da osvajamo Grend slem titule. Želim da mu pomognem da ojača na taktičkom i mentalnom planu. Priče da na ovaj način želim da popravim svoj imidž su klasične gluposti“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter