3
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Stanojević naslednik na klupi ‘Orlova’

Objavljeno: 04.02.14 u 10:53

Srbija od decembra nema fudbalskog selektora a ubedljivo prvi favorit za tu poziciju je bivši trener Partizana, Aleksandar Stanojević.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ovu informaciju preneo je „Sportski žurnal“, koji nedvosmisleno tvrdi da ostaje samo sačekati na promociju novog selektora. Prethodnih dana govorilo se o povratku Mihajlovića na klupu „Orlova“ ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Osim Mihajlovića pominjala se još jedna legenda srpskog fudbala, Dragan Stojković Piksi, ali su šanse za njegov dolazak sada minimalne.

Stanojević je u svojoj karijeri već bio selektor omladinske selekcije Srbije, dok je u A selekciji bio asistent Miroslavu Đukiću.

Ukoliko se ove tvrdnje ostvare, te Stanojević zaista nasledi Mihajlovića na klupi „Orlova“, debi će imati 26. maja protiv selekcije Bolivije a potom sledi dugo najavljivani meč protiv Brazila pred početak Mundijala.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter