0
Košarka

Srbija na startu SP sa Egiptom

Objavljeno: 04.02.14 u 15:28

Poznat je raspored mečeva reprezentacije Srbije na Svetskom kupu koji se od 30. avgusta do 14. septembra održava u Španiji.

FIBA2014_OF_V_FULLC_WB_CMYK_LARGE

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića prvi meč u grupi „A“ u dvorani „Palacio Muncipal de Deportes“ (kapacitet 9.500 mesta) u Granadi odigraće protiv selekcije Egipta. Slede dueli sa selekcijama Francuske i Irana, a posle dana pauze okršaji sa Brazilom i domaćinom Španijom. Plasman u osminu finala izboriće četiri prvoplasirane ekipe.

U slučaju da osvoje prvo ili treće mesto u grupi „A“ reprezentativci Srbije će meč osmine finala igrati 6. septembra u Madridu, a ako budu drugi ili četvrti boriće se za plasman u četvrtfinale dan kasnije takođe u španskoj prestonici.

Protivnik našeg najboljeg tima u prvom eliminacionom meč na šampionatu biće jedna od ekipa iz grupe „B“ u kojoj se nalaze Argentina, Grčka, Hrvatska, Portoriko, Senegal i Filipini.

hotsport.rs/kss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter