0
Domaći fudbal

Rakić: Srećan sam, za dve nedelje sam na raspolaganju Zvezdi

Objavljeno: 04.02.14 u 19:59

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić uspešno se oporavlja od teške povrede ligamenata kolena i za 15 dana već biti na raspolaganju treneru Slaviši Stojanoviću.

Đorđe Rakić

Rakić nije imao sreće, pošto se povredio letos po dolasku na “Marakanu“, ali njegov povratak zakazan za dve nedelje.

“Još uvek se oporavljam, ali svakodnevno treniram sa timom i radim stvari koje sam propustio u prethodnom periodu. Treniram svaki dan, u stalnom sam razgovoru sa stručnim štabom, gledamo da li ću uskoro početi da igram utakmice. Ne želim da žurim i da napravim grešku, već da sve bude kako treba. Prošlo je šest i po meseci, i očekujem da ću već za možda dve nedelje početi da igram. U svakom sličaju, lepo je biti ponovo na terenu“, rekao je Rakić za sajt kluba.

Rakić je priznao da mu je teško da posmatra sve sa strane, ali i istakao da se strogo pridržava uputstava lekara kako bi na proleće potpuno zdrav pomogao ekipi.

“Teško je sve posmatrati sa strane. Verujem u to i nadam se, ali opet kažem, ništa ne treba raditi prebrzo. Ima nas dosta, imamo dovoljno dobrih igrača i Zvezda neće izgubiti ništa. Meni je samo važno da budem zdrav. U ovom trenutku samo tako razmišljam, a da li će to biti prvo kolo, peto ili deseto, možda i nije toliko bitno u ovom trenutku. Posle svega što sam prošao moram da budem strpljiv“, zaključio je Rakić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter