0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

Partizan lako sa Hajdukom (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.14 u 13:16

Fudbaleri Partizana savladali su danas Hajduk sa Liona rezultatom 4:0 u prijateljskom meču igranom na terenima Teleoptika.

FOTO; STARSPORT
FOTO; STARSPORT

Vodeći gol za crno-bele postigao je Nemanja Petrović u 24. minutu susreta, na sledeći gol čekalo se sve od 70. minuta kada je Škuletić natrčao na odbitak i zatresao mrežu Liona.

U finišu meča istakao se Malbašić koji je postigao dva pogotka u razmaku od samo četiri minuta (80-83. minut) i tako postavio konačnih 4:0.

Ovo je crno-belima treća pobeda u ukupno četiri pripremna meča koje su do sada odigrali.

Sastav Partizana: Lukač – Aksentijević, Ivković, Stanković, N. Petrović – Gulan, Marković – Živković, Pantić, Grbić – Fofana.

Od 60. minuta: Petrović – Vulićević, Obradović, Trajković, Gulan – Brašanac, Ninković, Luka, Ljujić, Malbašić – Škuletić.

Fudbaleri prvaka Srbije se u sredu vraćaju u Tursku gde će odigrati još pet pripremnih susreta sa poznatim protivnicima: Ružomberoka, Sarajeva, Rabotničkog, Maribora i Šahtjora.

Pogledajte golove sa meča:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter