0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Ivković verovatno preuzima Efes

Objavljeno: 04.02.14 u 13:51

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković mogao bi sledeće sezone da prezume turski Efes, rekao je danas njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Postoji velika mogućnost da Ivković bude sledeći trener Efesa. Efes jedan od retkih timova u kojem bi Ivković mogao da radi. Hteli su da ga dovedu i sada, ali nije želeo da potpiše. Zbog svih problema koje su imali, mislim da bi on bio pravo rešenje. Voli Istanbul, a i klub je dobro organizovan. On veruje da svojim iskustvom, znanjem i energijom može doprineti još mnogo košarci“, rekao je Ražnatović za grčku Gazetu.

Strani mediji spekulišu da će Ivković ovog leta potpisati dvogodišnji ugovor sa Efesom, na osnovu kojeg bi zarađivao dva miliona evra po sezoni.

Ivkovićev poslednji klub bio je Olimpijakos, sa kojim je 2012. godne osvajio Evoligu i grčko prvenstvo.

Prošle godina vodio je reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, gde je nacionalni tim završio na sedmom mestu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter