0
Evropske lige

Venger: Znao sam za Kalstromovu povredu, ali bilo je kasno da angažujem nekog drugog

Objavljeno: 03.02.14 u 20:05

Trener Arsenala, Arsen Venger, otkrio je engleskim medijima da je znao za povredu koja muči Kima Kalstroma i pokušao da opravda njegov transfer nedostatkom vremena za dovođenje nekog drugog fudbalera.

Arsen Venger

„Znao sam da Kalstrom ima povredu leđa, ali je bilo suviše kasno da angažujemo nekog drugog fudbalera. Da smo na raspolaganju imali još dva-tri dana ne bih potpisao uguvor sa njim, niko to ne bi uradio pod ovim uslovima“, priznao je Venger.

Podsetimo, švedski fudbaler se poslednjeg dana zimskog prelaznog roka priključio ekipi Arsenala kao pozajmljen igrač iz moskovskog Spartaka. Kalstromov dolazak trebao je da popuni rupe u veznom redu ‘tobdžija’ koje su nastale nakon povreda Remzija i Vilšera, odnosno suspenzije Flaminija. Međutim, povreda koju je doživeo prošlog utorka tokom igranja fudbala na plaži u Abu Dabiju, tokom priprema Spartaka, omela je 31-ogodišnjeg Šveđanina da odmah bude na raspolaganju Arsenu Vengeru.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter