0
Domaći fudbal

FOTO:STARPSORT

Stojanović: Igramo do poslednjeg zvižduka

Objavljeno: 03.02.14 u 15:41

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, posle nove pobede u pripremnom periodu izjavio je da je zadovoljan zbog trijumfa do kojeg je njegov tim došao u samoj završnici meča protiv Domžala, kao i fizičkom pripremljenošću i uigranošću svojih izabranika.

FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

„Zadovoljan sam, pre svega jer smo ipak iskoristili jednu od mnogobrojnih šansi i tako pokazali da hoćemo da igramo do kraja i da ne završavamo utakmicu pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Istini za volju, i Domžale su imale nekoliko odličnih prilika u prvom poluvremenu jer mi nismo dobro reagovali odnosno stajali u određenim situacijama.

Zadovoljan sam nivoom fizičke spreme i uigranosti ekipe u ovoj fazi priprema. Minutaža je bila malo drugačije raspoređena jer sam želeo da na veštačkoj podlozi više odigraju oni igrači kojima takav teren u potpunosti odgovara. Videćemo kako će nas poslužiti vreme u narednom periodu, ali za sada sve ide po planu i programu rada“ – rekao je Stojanović.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter