1
Košarka

Saša Pavlović iz NBA želi da dođe u ‘svoj’ Partizan?! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.14 u 00:31

Saša Pavlović, posle deset sezona u NBA ligi, mogao bi da obuče dres Partizana.

pavlovic

Kako prenose Večernje novosti, ali i brojni nezvanični izvori, crno-beli su izvesno vreme imali indirektne kontakte sa iskusnim internacionalcem, a u nedelju je uspostavljen i zvanični kontakt. Pavlović navodno ni u jednom trenutku nije spominjao finansijske detalje, svestan da se srpski najtrofeniji klub nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

Ipak, tu dolazi podatak da je Pavlović od malih nogu navijač Partizana i da je u nekoliko navrata otkrio da bi voleo da pojača crno-bele tokom karijere.

U nekoliko navrata, po završetku NBA sezone, čak je bodrio Partizan i u “Pioniru“, a poslednji put u prošlogodišnjem finalu srpske Superlige.

Tridesetogodišnji Baranin visok je 201, težak 107 kilograma, igra na pozicijama dva i tri. Pavlović je igrao za podgoričku Budućnost, draftovan je 2003. godine a u NBA ligi bio je član Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Nju Orleansa, Bostona i Portlanda.

Za deset sezona odigrao je ukupno 619 utakmica, a prošle je igrao 39 mečeva za Portland Trejlblejzerse.

Pogledajte o kakvom košarkašu je reč:


hotsport.rs/Novosti

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter