0
Fudbal

Gudelj hoće da igra samo za Srbiju

Objavljeno: 03.02.14 u 12:50

Nemanja Gudelj, sin nekadašnjeg fudbalera Partizana Nebojše, može da bira za koju će od tri reprezentacije koje ga žele u svojim redovima da igra, a njegov izbor je samo Srbija iako su opcije Holandija i Bosna i Hercegovina.

nemanja-gudelj-srbija

„Prošao sam sve selekcije Srbije i crveni dres je moja jedina želja. To sam već rekao mnogo puta. Imam holandski pasoš, ali trudiću se da budućem selektoru pokažem da zaslužujem poziv“ – rekao je Gudelj u izjavi za Žurnal.

Mladi fudbaler trenutno nastupa za AZ Alkmar i pruža vrlo dobre partije u ovom holandskom klubu gde ga trenira slavni Dik Advokat zbog kojeg je odbio ponude pojedinih italijanskih klubova.

S obzirom da ima državljanstvo Holandije i da još uvek nije igrao za naš seniorski državni tim Gudelj bi mogao da zaigra i za „oranje“, ali i za Bosnu i Hercegovinu pošto mu je otac rođen u Trebinju što komšije žele da iskoriste i da ga privole da bude deo reprezentacije koja će ovog leta igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter