0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Đorđević: Nemamo pravo na želje

Objavljeno: 03.02.14 u 09:52

Košarkaška reprezentacija Srbije danas će dobiti protivnike za predstojeći Svetski kup koji će krajem leta biti održan u Španiji, pa je bilo logično da se za želje pred žreb koji će biti održan od 19 časova u Barseloni upita selektor Aleksandar Đorđević.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Mi nemamo pravo da priželjkujemo rivale, nismo u takvoj poziciji na osnovu rezultata ostvarenih poslednjih godina. Tek nam predstoji dokazivanje“ – rekao je Đorđević u izjavi za Sport.

„Orlovi“ su svrstani u četvrti šešir zajedno sa selekcijama Hrvatske, Slovenije i Ukrajine što znači da će sasvim sigurno dobiti najmanje dve vrhunske selekcije za protivnike pošto se u prvom nalaze SAD, Španija, Litvanija i Argentina, a u drugom Francuska, Australija, Grčka i Turska.

Pored Đorđevića današnjem žrebu će prisustvovati i jedan od potpredsednika Saveza Dejan Bodiroga, zatim direktor muških nacionalnih selekcija Dragan Tarlać i generalni sekretar KSS Andrija Kleut.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter