0
Evropske lige

Bane Ivanović: Titula se ne odlučuje u jednom meču

Objavljeno: 03.02.14 u 10:43

Za kraj 24. kola Premijer lige ostavljen je derbi meč koji bi mogao u dobroj meri da odredi i dalji tok šampionske trke, a sastaće se Mančester Siti i Čalsi od 21 sat na Itihadu.

murinjo-ivanovic

Na terenu bi u tom meču mogla da se nađu čak četiri srpska reprezentativca, Aleksandar Koalrov i Matija Nastasić na jednoj i Nemanja Matić i Branislav Ivanović na drugoj strani. Desni bek „plavaca“ se ne slaže da će ovaj meč biti odlučujući.

„Titula se nikada ne odlučuje u samo jednom meču. Važno je da tokom cele sezone prikazujete stabilnu igru i pobeđivati. Svesni smo šta su naše najjače strane i trenutno radimo samo na detaljima onoga što bi mogli da popravimo. Očekuje nas najvažniji meč u sezoni, ali smo spremni za njega. Važno nam je da zadržimo koncentraciju pošto će rezultat meča protiv Mančester Sitija imati veliku psihološku važnost za nas za nastavak sezone“ – rekao je Ivanović u izjavi za Skaj Sport.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter