0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanovićeve muke u Sloveniji: Čekamo još jedno pojačanje

Objavljeno: 02.02.14 u 19:36

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović bio je nezadovoljan stanjem terena na pripremama u Sloveniji, pošto su zbog kiše, njegovi igrači bili prinuđeni da treniraju na terenima sa veštačkom travom. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Nama su obećali da ćemo trenirati na pomoćnom terenu Kopra. Još u subotu je bilo problema, a sad pogotovo. Ljudi koji su to obećali nisu ispunili svoje obećanje. Srećom, imamo neka poznanstva ovde i ljudima iz fudbalskog kluba Izola se ovom prilikom moram zahvaliti, jer su brzo reagovali i omogućili nam da treniramo na veštačkoj travi koja je veoma dobra, najvišeg kvaliteta, tako da nema nikakvih strahova da će biti nekih posledica. Nadam se da ćemo moći da se sa njima dogovorimo i za popodnevni trening“, rekao je Stojanović za klupski sajt.

Trener crveno-belih ističe i da još čeka pojačanja i dodao da se Vukan Savićević oporavio od povrede.

“Čekamo još to jedno pojačanje, tačnije igrača koji bi pojačao konkurenciju, jer da bi neko bio pojačanje, to mora da dokaže. Vukan se vratio u subotu sa pregleda u Nemačkoj, oporavio se nakon terapija i kaže da je sve u redu. U narednih 14 dana treba da ima neki malo posebniji režim treninga, ali sve u svemu je dobro. Konkurencija je na nekim pozicijama jaka i to je za kvalitet treninga izuzetno dobro došlo“, rekao je Stojanović koji još uvek ne zna koji sastav će otvoriti prolećni deo prvenstva.

“Još je rano pričati o tome, tek smo na pola priprema. Sada prelazimo u momenat gde ćemo puno raditi na taktici i kristalizaciji tima. Od ovog trenutka pa sve do početka prvenstva počinje ta neka borba za tim, puno toga je otvoreno i sve zavisi od samih igrača“, zaključio je Stojanović.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter