0
Evropske lige

Simeone: Ovaj Atletiko je kao Luis Aragones, hrabar i borben

Objavljeno: 02.02.14 u 23:55

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone posvetio je pobedu i preuzimanje liderske pozicije preminuloj legendi španskog fudbala Luisu Aragonesu.

Dijego simeone

Bivši trener Atletika i reprezentacije Španije sahranjen je danas pošto je preminuo u 75. godini života, a poput navijača koji su u njegovu čast razvili transparent, i fudbaleri i stručni štab posvetili su pobedu Aragonesu.

“Naša liderska pozicija po prvi put posle 18 godina govori o radu i kvalitetu ovih momaka. Iako rezultat to ne pokazuje, ovo je bio izuzetno težak duel. Pokušaćemo da sačuvamo snagu, jer to je ključ u nastavku sezone, igranja na svaka tri dana. Ovu pobedu posvećujemo Luisu Aragonesu i siguran sam da bi on bio ponosan, jer je ovaj Atletiko poput njega – hrabar i borben do samog kraja“, izjavio je Simeone.

Fudbaleri Atletika nemaju vremena za slavlje, jer ih već u sredu očekuje prvi polufinalni meč Kupa kralja protiv Real Madrida.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter