0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Kontrolisali smo meč, samo da ovako nastavimo (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.14 u 22:08

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Budućnost, pošto je kontrolisala meč od samog početka. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su savladali Podgoričane sa 10 poena razlike, a u jednom trenutku su imali čak i +22.

“Teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji se bori za plasman na Fajnal for. Super smo se spremili za ovu utakmicu i odigrali odličan meč. Posebno smo dobro igrali u prve tri četvrtine, a potom smo malo trenirali i vežbali“, rekao je Radonjić i dodao:

“Takođe bih želeo da se zahvalim navijačima na podršci. Budućnost igra dobro ove sezone. Mi smo u žestokom ritmu utakmica, ali znali smo da moramo posebno da se posvetimo utakmici protiv podgoričkog tima, znajući da su nas savladali u prvom delu takmičenja. Kvalitetno smo se spremili kako bismo osvojili nove bodove. Dobro smo radili duži deo utakmice, slomili smo protivnika u trećoj četvrtini, a sada nam ostaje samo da se okrenemo novim obavezama koje su ispred nas. Odigrali smo dosta dobro u odbrani, kompletno smo kontrolisali utakmicu. Ono što je najbitnije je da smo držali igru u našim rukama i na taj način došli do novih bodova koji su nam omogućili da zadržimo prednost na tabeli. Nadam se da ćemo je zadržati i u nastavku takmičenja“, istakao je Radonjić.

Trener creveno-belih zadovoljan je igrom svoje ekipe od početka ove godine.

“Januar smo odigrali samo sa jednim porazom. Igrali smo kvalitetno imajući u vidu da smo dobili jednog novog igrača, a takođe smo i ostali bez jednog. I ovaj meč protiv Budućnosti u većem delu je bio na nivou koji može da zadovolji. Ipak, veliki broj utakmica može da napravi opterećenje i oscilacije. Težak period je pred nama, igramo protiv zaista kvalitetnih protivnika. Trudićemo se da izgledamo dobro, još bolje nego do sada. Želimo da napravimo rezultat koji će nas sve zadovoljiti. Mi smo jedan od nekoliko timova u ABA ligi koji igra na svaka tri dana što sigurno mora da nosi neke sitaucije. Ali, to je sasvim normalno, prirodno i nije ništa loše s obzirom da igramo mnogo kvalitetnih utakmica“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter