0
Evropske lige

Pejčinoviću ceo plen protiv Lila, kiks Liona

Objavljeno: 02.02.14 u 20:22

Fudbaleri Nice pobedili su u utakmici 23. kola francuskog fudbalskog šampionata ekipu Lila sa 1:0 (1:0), a sjajnu partiju u prvoj utakmici posle jednoipomesečne pauze prikazao je srpski defanzivac Nemanja Pejčinović.

 Francuska Liga 1

Strelac jedinog pogotka za ekipu sa azurne obale bio je Matje Bodmer u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu.

Srpski fudbaler, Nemanja Pejčinović je odigrao veoma dobro u odbrani i najzaslužniji je što je mreža ekipe Nice ostala netaknuta na duelu sa trećeplasiranim timom lige. Lil je tokom čitavog meča imao inicijativu, a pritisak je bio višestruko pojačan u poslednjih deset minuta kada su gosti ulaskom Ronija Rodelina imali igrača više u napadu.

Nica posle ovog kola deli 11. poziciju sa Bastijom sa 30 osvojenih bodova. Ekipa se vraća na pobednički ritam posle poraza od Monpeljea u prošlom kolu. Oni su pre tog duela osvojili deset bodova u četiri duela.

U drugom današnjem meču, Lion je doživeo poraz u gostima od Rena rezultatom 2:0. Domaći tim je sa novim bodovima stigao do 15. mesta, dok je Lion šesti.

Golove za Ren postigli su Utoniđi u 22. odnosno Toivonen u 66. minutu. Lion je od 41. minuta igrao sa desetoricom fudbalera, pošto je Umiti dobio crveni karton.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter