0
Fudbal

Mrdaković strelac na debiju

Objavljeno: 02.02.14 u 17:58

Iskusni srpski centarfor Miljan Mrdaković koji je prošle nedelje potpisao  jednogodišnji ugovor sa Tampines Roversom, već se na debiju upisao u strelce.

Mrdakovic Tampines 1

Najbolji klub iz Singapura nije uspeo da se plasira u narednu rundu kvalifikacija za Azijsku ligu šampiona pošto je u neverovatno sparnim uslovima za igru poražen od Južne Kine iz Hong Konga tek posle 120 minuta igre sa 2:1.

Oba gola za goste postigao je Australijanac Endru Barišić, dok je Mrdaković u 64. iskoristio nepažnju gostujuće odbrane za 1:1. Nažalost, u produžetku je zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton pa je Tampines završio duel sa devetoricom na terenu. Mrdakoviću je sudija u oba navrata prestrogo dodelio žuti karton – prvi put zbog igranja rukom, a drugi put zbog prigovora.

Velika vlažnost vazduha loše je uticala na domaće, naročito na strance u timu, a ključni momenat se dogodio još u prvom poluvremenu kada je Tampines ostao prerano sa desetoricom na terenu.

Ekipa Južne Kine uveliko igra domaći šampionat pa je i to razlog što su bolje ušli u duel sa Tampinesom koji sa svojom ligom kreće tek za tri nedelje.

Takmičenje na kontinentalnom nivou za Tampines se ovde ne završava, pošto će se uključiti u borbu u azijsku „Ligu Evrope“ – Kup Azije.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter