0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda ponovo u Portorožu, i Cilinšek trenira sa crveno-belima

Objavljeno: 01.02.14 u 15:23

Fudbaleri Crvene zvezde su ranim jutarnjim letom iz Beograda do Ljubljane u subotu, 1. februara, doputovali na drugi deo priprema u Sloveniju. Na aerodromu u Ljubljani sačekao ih je Lastin autobus, koji ih je dovezao do stare baze hotela „Marina Portorož Residence“ u kojem su Milijaš i drugovi bili i u prvom delu priprema.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Postojala je ideja da se sada preselimo u Kopar, ali uslovi u Marini Portorož su zaista odlični i igrači imaju neophodan mir pa nismo menjali bazu. Treninge ćemo i dalje sprovoditi na terenima sportskog centra „Bonifika“ u Kopru“ – rekao je Slaviša Stojanović, šef stručnog štaba našeg kluba.

Ritam rada se neće menjati pa će tako Zvezdini prvotimci na teren odlaziti u 10.00 i 17.00 časova dok su prijateljske utakmice uvek u 14.00 časova.

Prvi rival će već u ponedeljak, 3. februara, biti slovenački NK Domžale, dok je dva dana kasnije na programu duel sa Slobodom iz Tuzle (direktan prenos na TV Arena sport 1). Već 8. februara sledi utakmica protiv Kopra, dok je poslednji meč zakazan za 12. februar, a rival je Gorica.

Spisak igrača veći je za ime Saše Cilinšeka koji će i na pripremama u Sloveniji nastaviti da se dokazuje stručnom štabu kako bi eventualno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter