0
ATP

Vavrinka odustao od Monpeljea

Objavljeno: 01.02.14 u 13:16

Koliko je Stanislas Vavrinka posvećen igranju u Dejvis kup reprezentaciji Švajcarske govori podatak da je aktuelni šampion Australijan Opena žrtvovao učešće na ATP turniru u Monpeljeu kako bi pomogao svom nacionalnom timu.

Stanislas Vavrinka

Švajcarac je danas obavestio organizature turnira koji se naredne nedelje igra u ovom francuskom gradu za nagradni fond od 485.760 evra, i na kojem je trebalo da bude prvi nosioc, da otkazuje učešće.

Ovakav potez osvajača prvog Gren slem turnira u sezoni nije iznenađujuć pošto je Vavrinka, trenutno treći teniser sveta, u Melburnu odigrao sedam teških mečeva, da bi pravo iz Australije stigao u Novi Sad gde sa svojom reprezentacijom juriša na pobedu protiv Srbije u meču 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa.

Koliko su Švajcarci ozbiljni u nameri da pokušaju da ove godine pokušaju da osvoje „salataru“ najbolje govori podatak da se u tim vratio i Rodžer Federer iako je najavio da ove godine neće igrati u Dejvis kupu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter