in , ,

Rukometašice dočekuju Švađanke u Kragujevcu, stigao poziv za turnir u Norveškoj

FOTO: STARSPORT

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za žensko Evropsko prvenstvo (domaćini Hrvatska i Mađarska) između Srbije i Švedske, igraće se u Kragujevcu, 27. marta 2014. U 4. kolu isti protivnici igraju u Kristijanštadu 30. marta 2014.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometni savez Srbije, selektor ženske seniorske reprezentacije Saša Boškovič, prihvatio je poziv Norveškog rukometnog saveza za učešće na Zlatnoj ligi (Golden League) – Mobelringen Kup 2014 koji se održava u Oslu od 27. novembra do 01. decembra 2014. godine. Pored domaćina Norveške učešće su potvrdile reprezentacije Danske i Francuske.

„Dragi rukometni prijatelji,

Čestitamo Vam za odlično organizovanje Svetskog prvenstva u rukometu za dame u decembru. Tokom našeg boravka bilo nam je veoma prijatno u Zrenjaninu, upoznali smo fine ljude i imali smo super smeštaj. Naš boravak u Beogradu, nažalost, trajao je kratko, ali uprkos tome bilo je lepo. Završni vikend takmičenja pratili smo putem televizije, kao i sjajne igre svih timova. Iznad svega, to je bila veoma dobra reklama za naš sport sa Kombank Arenom punom vatrenih navijača. Mi smo već započeli pripreme za narednu sezonu, i želimo da pozovemo vašu žensku rukometnu reprezentaciju da učestvuje na našem turniru u novembru“ – stoji u pozivu norveške Federacije.

hotsport.rs/RSS

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Radonjić želi da se revanšira Budućnosti, do ponedeljka stiže zamena za Šilba (VIDEO)

Silver preuzeo rukovođenje NBA lige od Šterna