0
Dejvis kup

Obradović: Sve čestitke momcima, pružili su svoj maksimum u ovom trenutku

Objavljeno: 01.02.14 u 19:08

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, pohvalio je mlade igrače, uprkos porazu od Švajcarske u 1. kolu Svetske grupe, i istakao da su pružili svoj maksimum u ovom trenutku.

Obradovic-Bogdan

„Sve čestitke momcima, dali su koliko su mogli. Nismo imali faktor sreće u dublu, pa nama ostaje da se organizujemo i borimo za opstanak u Svetskoj grupi. Čekamo da se vrate Viktor i Janko u tim, tu je i Novak, tako da imamo sa kim da igramo. Ako je nešto dobro u ovom meču dubl konkurencije, to je da pomažemo mlade. Lajović i Krajinović su odigrali dobre mečeve protiv jakih protivnika, to je evidentno. Bitno je da smo proširili spisak i sada imamo igrače koji će moći u budućnosti da igraju za nas“, rekao je Obradović.

Selektor Srbije je zatim objasnio da će reprezentacija u septembru, kada se bude igrao plej-of za popunu Svetske grupe, biti jača za Đokovićća, Tipsarevića i Troickog i da će tada biti potpuno drugačija situacija:

„Moraju da igraju ako misle da ostanemo u Svetskoj grupi. Svi oni žele da igraju, tu nema diskusije. Svi reprezentativci imaju svoje individualne karijere, koje su jako teške. Igraju mnogo turnira i mnogo mečeva. Mi smo Novaku poželeli da se ponovo vrati na prvu poziciji ATP liste, takođe da se Janko uspešno oporavi… Vidite, sve nas je steglo, sa svih strana, ali držimo se“.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter