0
Košarka

Labović potpisao za Alijagu

Objavljeno: 01.02.14 u 12:31

Srpski košarkaš Dragan Labović, potpisao je ugovor sa turskom Alijagom, u kojoj će ostati do kraja sezone. 26-godišnji krilni centar donedavno je bio član poljskog Košalina, gde je za kratko vreme postao najbolji igrač ekipe.

dragan-labovic

Labovića će u novom klubu čekati izuzetno težak posao pošto turska ekipa zauzima trenutno poslednju poziciju u nacionalnom šampionatu, sa samo dve pobede posle 16 odigranih utakmica.

„Ovo je novi početak, biće izuzetno teško, treba da ostanemo u ligi. Borba će trajati do maja i daće Bog da ostanemo“ – kaže Labović.

Labović je iskoristio priliku i da iskaže zahvalnost svom bivšem klubu Košalinu, gde je u proseku postizao 12.1 poen i 4.3 skoka po utakmici.

„Zahvaljujem se Košalinu koji me je prihvatio i vratio na pravi put, to nikada neću da zaboravim. Posebno se zahvaljujem glavnom treneru Gašperu Okornu, kao i njegovom asistentu Igoru Miličiću“ – rekao je Labović.

Labović je ponikao u Zdravlju iz Leskovca, posle čega je bio član FMP-a, Borca iz Čačka, Arisa, Skajlajnersa iz Frankfurta, Jeniseja, Krasnijeh Krila iz Samare, Nižnjeg i Košalina. Labović je osvojio kadetsko Prvenstvo Evrope 2003, juniorsko 2005, kada je bio i MVP šampionata, kao i U-20 Prvenstvo Evrope 2006. Bio je i član seniorske reprezentacije na Euru 2007.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter