1
Fudbal

Oumaru ne može da igra pre leta, Babović za vikend u Humskoj?!

Objavljeno: 31.01.14 u 20:56

Iako je najavljen kao veliko pojačanje, Kamerunac Abubakar Oumaru po pravilima FIFA ipak neće moći da pređe na pozajmicu u Partizan iz belgijskog Beverena. 

oumaru

Po pravilima FIFA, jedan igrač tokom iste sezone nema prava da nastupa za tri različita kluba, a Kamerunac je pre odlaska u Belgiju, igrao i za novosadsku Vojvodinu.

Tokom petka niko ni u FSS, ni u Humskoj nije otklonio dilemu oko toga da li se zvanični mečevi odnose na sva takmičenja ili samo domaće šampionate.

“Fudbaler tokom jedne sezone može da bude registrovan za tri kluba, a da nastupi za dva“, kratko je rekao Darko Grubor čime je praktično potvrdio da bi Abubakar za Partizan mogao da nastupi tek u narednoj sezoni.

Istovremeno, stižu informacije da bi Stefan Babović tokom vikenda mogao da finalizuje svoj novi povratak u Humsku. On bi mogao da se priključi ekipi već u drugom delu priprema, pošto su crno-beli završili deo u Turskoj.

hotsport.rs/Novosti

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter