0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Obradović: Igrači moraju da promene svest

Objavljeno: 31.01.14 u 18:25

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović ne želi bilo kakva opravdanja za seriju loših rezultata nakon četvrtog poraza u Top 16 fazi Evrolige. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fenerbahče je nakon briljantnih partija u grupnoj fazi takmičenja, u Top 16 zabeležio samo jednu pobedu i čak četiri poraza.

“Moji igrači moraju da budu profesionalci, moraju da znaju da žive za košarku. Kad nosiš dres Fenerbahčea moraš da naučiš koje su najveće vrednosti. Mnogi moji igrači moraju da promene stav pod hitno i to za kratko vreme. Pred nama je Kup i odlučujući mečevi u Evroligi. Ja sam se ceo život borio do poslednjeg trenutka. Rekao sam svojim igračima da pokušaju i oni da se bore više, jer ne čine to dovoljno. Moraju da promene svest. Izostanak dvojice igrača je samo izgovor, nikako opravdanja. I sa njima smo imali poraze u prethodnim mečevima“, poručio je Obradović.

hotsport.rs/Novosti

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“undefined“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter