0
Fudbal

Atletiko jača ekipu za trku sa Realom i Barsom – Dijego se vraća na Kalderon

Objavljeno: 31.01.14 u 18:53

Fudbaler Volfsburga Dijego Aribas na pragu je povratka u Atletiko Madrid u kom je odigrao jednu sezonu (2011/2012) kao pozajmljen igrač. 

Dijego

Kako tvrde svi španski mediji, Dijego će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač iz Volfsburga, koji nije želeo da se u potpunosti odrekne 28-godišnjeg Brazilca.

“Dobili smo ponudu Atletika. Stavili smo na vagu sve moguće opcije i izračunali da nam se ne isplati da ga prodamo, ali smo pronašli rešenje u pozajmici. Videćemo šta će biti“, najavio je predstavnik ‘vukova’ Klaus Alofs.

Dijego je u svom prvom mandatu u Atletiku odigrao 43 utakmice, a Madriđani su od tada u nekoliko navrata pokušavali da ga vrate, što će im po svemu sudeći poći za rukom u narednim satima.

Podsetimo, Atletiko se i dalje takmiči na sva tri fronta – u Primeri deli prvo mesto sa Barselonom, u Kupu kralja u polufinalu igra sa Realom, dok će se u osmini finala Lige šampiona sastati sa Milanom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter