in ,

Tončev: Zvezda nema više vremena da čeka Lukovića

Potpredsednik Crvene zvezde, Ivica Tončev, otkrio je da je na sednici Upravnog odbora odlučeno da klub više nema vremena i da odustaje od pokušaja da dovede defanzivca Zenita, Aleksandra Lukovića.

Ivica Tončev

„Ako je stvarno toliki Zvezdaš mogli smo da se dogovorimo o svemu još pre mesec dana. Ono što je ispričao predsednik Dragan Džajić, oko Lukovićevih uslova, to je neozbiljna priča. Zvezda nema više vremena da ga čeka“, rekao je Tončev.

Iako mu ugovor sa Zenitom ističe na leto ove godine, Luković nije želeo da se odrekne novca koji mu sledi kako bi prešao u Zvezdu. Srpski reprezentativac je kao razlog naveo i nepoverenje u finansijsku stabilnost kluba sa ‘Marakane’.

„Crvena zvezda je veliki brend. Nisam video da Luković voli Zvezdu, ali jesam da voli pare“, kritičan je bio potpredsednik crveno-belih.

Posle odustajanja od dovodjenja Lukovića, Zvezda će najverovatnije angažovati Slovenca Dejana Kelhara, koji je do skora nastupao za azerbejdžansku Gabalu.

hotsport.rs

Diskusija

Odgovorite
  1. …a ovaj voli zvezdu, a gadljiv je na pare…ma pare ga uopste ne zanimaju,kako rece doci se same, ili zna da ce ih dobijati na vreme, posto je zet od tonceva…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Nikolić: Video sam slabosti, nemam zamerki na želju i borbenost igrača

A od Jovetića šorts