0
ATP

FOTO: STARSPORT

Prvo Ika protiv Rodžera, onda Duci sa šampionom Australijan Opena (FOTO)

Objavljeno: 30.01.14 u 13:41

Danas je u Novom Sadu održan žreb za duel 1. kola Svetske grupe Dejvis Kupa u kojem će reprezentacija Srbije od petka do nedelje dočekati selekciju Švajcarske u dvorani Spens.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prvi će u peta od 14 časova na teren izaći Ilija Bozoljac i nekada najbolji teniser sveta Rodžer Federer, a po oknčanju ovog duela snage će odmeriti Dušan Lajović i Stanislas Vavrinka, osvajač Australijan Opena.

U subotu sa početkom od 15 časova na programu je meč dublova u kojem će sa jedne strane igrati Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac, a sa druge Marko Kjudineli i Mihael Lamer.

Za nedelju su planirana preostala dva singla, ukoliko za njima bude potrebe, u kojima bi trebalo da se sastanu Lajović i Federer od 13 časova odnosno Bozoljac i Vavrinka odmah po okončanju prvog duela.

Pobednik ovog dvoboja u narednoj rundi će se sastati sa boljim iz meča u kojem se sastaju Belgija i Kazahstan.

Švajcarci su apsolutni favoriti u duelu sa Srbijom, ali i jedni od glavnih favorita za osvajanje „salatare“. Nažalost naš tim bez trojice najboljih igrača, Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića i Viktora Troickog ima male šanse da izbegne borbu za opstanak u Svetskoj grupi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter