0
Košarka

Pero Antić na Ol-Star vikendu

Objavljeno: 30.01.14 u 09:31

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a sada igrač Atlanta Hoksa Pero Antić učestvovaće na Ol-Star vikendu koji će od 14. do 16. februara biti održan u Nju Orleansu.

antic

Makedonski reprezentativac se nalazi među 18 igrača koji će učestvovati u utakmici „Rising Stars Challenge“ u kojoj će snage odmeriti po devet novajlija i devet igrača koji su već drugu sezonu u NBA ligi.

Pored Antića na tom meču će nastupiti još: Stiven Adams (Oklahoma Siti), Janis Adetokumbo (Milvoki), Harison Barns (Golden Stejt), Bredli Bil (Vašington), Trej Bruk (Juta), Majkl Karter-Vilijams (Filadelfija), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Andre Dramond (Detroit), Tim Hadravej Junior (Njujork), Terens Džons (Hjuston), Demijan Lilard (Portland), Viktor Oladipo (Orlando), Keli Olinik (Boston), Mejson Plamli (Bruklin), Džered Salindžer (Boston), Jonas Valenčijunas (Toronto) i Dion Vejters (Klivlend).

Za razliku od dosadašnjih susreta „rukija“ i „sofmora“ od ove godine će igrači biti pomešani u dve ekipe koje će sa klupa predvoditi pomoćnici Frenka Vogela i Skota Bruksa koji će kao treneri sa najboljim učinkom u dosadašnjem delu sezonu sedeti na klupama Istoka i Zapada u glavnom meču.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter