0
Evroliga

Pašutin: Partizan ima veliko srce

Objavljeno: 30.01.14 u 13:58

Košarkaši Partizana će u petak od 20.45 časova u Kombank areni u meču 5. kola Top16 faze Evrolige dočekati Lokomotivu Kubanj. Gosti iz Krasnodara vrlo dobro znaju šta ih čeka u Beogradu gde su ove sezone već igrali protiv Crvene zvezde.

jevgenij-pasutin

„Partizan je ekipa koja ima veliko srce. Mladi su i većina njih je prošla odličnu srpsku školu košarke. Moraćemo psihički da se spremimo za igranje pred jako bučnom publikom. Vođe ekipe Bogdanović, Kinsi i Lovernj su posebno opasni na domaćem terenu. Naš cilj mora da bude da ostanemo fokusirani svih 40 minuta u odbrani i opasni u napadu. Ključ meča će biti u tome da se lopta kreće i traženje slabih tačaka protivnika“ – rekao je trener Lokomotive Jevgenij Pašutin u izjavi za sajt Evrolige.

Aleksandar Marić, nekadašnji igrač Partizana, takođ je vrlo dobro upoznat šta očekuje njega i njegove saigrače u Areni.

„Partizan je posebno opasan sa perimetra, a sepcijalno moramo da se pazimo Bogdanovića. Pod košem će nam biti cilj da ograničimo broj skokova Lovernju, a što je još važnije morali bi da zadržimo kontrolu protiv veoma talentovanog i nadahnutog tima kakav je Partizan“ – kazao je Marić.

Za sada nije poznato da li će se u timu iz Krasnodara naći i iskusni plej Markus Vilijams koji se nalazi u sukobu sa trenerom Pašutinom zbog čega je prethodni meč u regionalnoj VTB ligi presedeo na klupi.

hotposrt.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter