1
Ostali sportovi

Ništa od ponavljanja finala Kupa, samo kazna za sudije

Objavljeno: 30.01.14 u 19:13

Iako je prethodnih dana bilo mnogo spekulacija i najava da će meč finala Kupa Srbije, između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca, biti ponovljen zbog neregularnog pobedonosnog gola Denisa Šefika, od svega toga na kraju neće biti ništa.

FOTO: STARSPORT

Naime, utakmica Zvezde i Radničkog registrovana je rezultatom kojim je i završena, pobedom crveno-belih 12:11. Vaterpolo savez Srbije odlučio se na ovakvu odluku uprkos mnogobrojnim protestima Kragujevčana da je Šefik postigao gol za pobedu nakon isteka vremena predviđenog za igru.

Iako neće biti reprize finalnog meča odigranog na bazenu ‘Tašmajdan’, sudije Golijanin i Ragač će biti kažnjene sa po pet utakmica suspenzije zbog greške koje su napravile u poslednjim sekundama. Arbitri su priznali neregularan gol i tako ‘omogućile’ pobedu Crvenoj Zvezdi.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Koliko je Radički glup VK ,a takođe i savez !!!! 0 na satu se pokaže kada počne odbrojavanje poslednje sekunde , kada se zaustavi vreme na svakom od videa na youtube tada je bilo 0,9 sekundi , a to što na nekim videima isključe zvuk sirene kada ŠEFIK izbaci loptu iz ruke to je samo ljubomora nekih od navijača Radničkog koji ne znaju da prihvate poraz na takav način !!! Ljubomorni zato što ništa ne mogu da osvoje ništa !!! Pogledajte malo meč koji ste igrali i videćete da se sirena oglašava tek kad lopta napusti ruku ŠEFIKA , a takođe dragi moji Kragujevčani vidim da još uvek niste naučili da gledate na sat pa malo razmislite da je bilo 0.9 sekundi ili po vašem seljačkom čim dođe 0 to je 0 iako se sirena nije oglasila 😉 !!! Takođe nepravedno i od strane saveza zbog ovakve odluke i ovakvog naslovaaa , nepravedno ste kaznili sudije !!! SRDAČAN POZDRAV 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter