0
Evrokup

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Velika pobeda, Marinović doktorski

Objavljeno: 30.01.14 u 08:47

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Muta Nikolić je iskoristio priliku da čestita svojim igračima veliku pobedu nad Strazburom u meču 4. kola Last32 faze Evrokupa, a posebno je istakao odličnu rolu Marka Marinovića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Izgubili smo u Strazburu na naše greške, moglo je tako i večeras. Tamo nije bilo velikog igrača Andersena, ovde su bili jači. Igrali su Evroligu, a vodi ih trener koji je osvojio evropsko prvenstvo sa Francuskom. Čestitam igračima na podvigu, ostvarili smo veliku pobedu. Imali smo 22 asistencije, Marinović je sam imao devet, igrao je doktorski, zamišljam ga da uvek igra tako.

Stalno tvrdim, kada tako igramo, ne može niko da nas pobedi u Jezeru. Jesmo bili umorni, ali smo smogli snage da pobedimo ovako veliku ekipu. Momci se bore, poznato je pod kojim uslovima, ali idemo dalje. Ni kao čovek, niti kao trener, nikada se nisam predavao, a moji igrači takođe. Pokazali su pobednički karakter večeras. Pobedom smo prolongirali našu muku, ali borićemo se maksimalno. I da smo izgubili, igrali bismo pošteno do kraja takmičenja“ – rekao je Nikolić posle trijumfa nad Strazburom.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter