in , ,

Karadžić: Sve će vrlo brzo biti jasnije

FOTO: STARSPORT

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić obavio je razgovor sa Sinišom Mihajlovićem na temu njegovog ponovnog preuzimanja reprezentacije Srbije, ali se u tim pregovorima nije previše odmaklo pošto se u celoj priči dosta pita i Sampdorija.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ostaje nedouimca ko će predvoditi „orlove“ u prijateljskom meču protiv Republike Irske 5. marta i ima li potrebe žuriti sa rešenjem ili može da se sačeka kraj sezone pošto naredne obaveze našu najbolju selekciju očekuju tek krajem maja i početkom juna.

„U narednih sedam dana sve će biti mnogo jasnije. Održaćemo Odbor za hitna pitanja koji bi trebalo da definiše neke stvari. Postoje dve su opcije što se tiče selektora, prva da u Dablin idemo sa v.d. selektora, a druga da izaberemo trajnije rešenje. Videćemo, mislim da je ova prva opcija realnija, ali da sačekamo odbor“ – rekao je Karadžić za Sport.

Kada se govori o vršiocu dužnosti to bi verovatno bio bivši selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović, koji je i dalje zaposlen u Fudbalskom savezu Srbije.

hotsport.rs/Sport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Dauda odustao od tužbe, ostaje u Zvezdi

Kako Zvezda može do osmine finala Evrokupa