4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić napušta Partizan?

Objavljeno: 30.01.14 u 09:55

Problemi sa zakonom praktično su primorali predsednika Fudbalskog kluba Partizan Dragana Đurića da razmisli o svom daljem angažmanu na ovoj poziciji.

FOTO:STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema saznanjima Kurira Đurić je prelomio i uskoro će javnosti obelodaniti da napušta mesto predsednika srpskog šampiona što će najverovatnije biti prihvaćeno na sledećoj sednici Upravnog odbora kluba koji bi trebalo d bude održan u narednih nekoliko dana.

Kako je za Kurir izjavio neimenovani izvor iz kluba čekalo se da Đurić sam predloži ovako rešenje odnosno niko od ljudi iz uprave nije želeo da poteže to pitanje dok sam predsednik ne potegne to pitanje.

Đurić je u utorak održao i sastanak sa navijačima kojima je priznao da se više ne meša u pitanja vezana za prelazni rok što je samo još jedan pokazatelj da su mu dani u Humskoj odbrojani.

hotsport.rs/Kurir

0
0

4 Komentara

  1. Idi smrade sto pre.Sad kad si sve sto je valjalo prodao,sad neces vise?! Koja si ti lopina usmrdjena,tio nema nigde.To sto si uzeo da svojoj deci isebi kupujes lekove,DOK SI ZIV!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije poenta u odlasku već u tome da i on i ostali ( razni bureci ,Grubori , Babići ) odgovaraju za sve što su uradili pa i za ovu sramnu prodaju Jojića . Lično najbolje bi bilo da ih ispratimo onom posebnom vrstom motke …..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ocekivan razvoj situacije . Sada pamet u glavu i na mesto predsednika postaviti nekog kao sto su Golac, Savo, Mirkovic …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter