0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dauda odustao od tužbe, ostaje u Zvezdi

Objavljeno: 30.01.14 u 11:20

Uprkos najavma da će se priključiti igračima koji su tužili Crvenu zvezdu zbog neisplaćenih dugovanja Abiola Dauda je u dogovoru sa svojim menadžerima odustao od te namere i ostaće u redovima crveno-belih i u prolećnom delu sezone.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Imali smo korektan razgovor sa čelnicima kluba. Dauda će ostati u Zvezdi makar do juna i biće koncentrisan na teren i uspehe kluba“ – rekao je za Žurnal menadžer Bojan Ostojić koji je potvrdio da neće biti tužbe.

Ipak, ostala je mogućnost da Nigerijac u slučaju ponude koja zadovolji i njegove i apetite kluba do kraja prelaznog roka promeni sredinu.

„Prelazni rok i dalje traje, a preokret je moguć samo u slučaju ponude koja zadovolji i klub i igrača. Što se tiče Genčlerbirligija sve je ostalo na prvoj ponudi, druge nije bilo“ – objasnio je Ostojić.

Ostanak Daude na Marakani bi u nedostatku novih igrača bio jedno od najvećih pojačanja za klub uz povratak Darka Lazovića i Đorđa Rakića.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter