in , ,

Zahavi ulaže u Partizan?

FOTO: STARSPORT

Partizanovi funkcioneri Darko Grubor i Ratomir Babić otkrili su cilj svog poslovnog puta na sastanak sa čuvenim Pinijem Zahavijem. Cilj je bio pronalaženje potencijalnih investitora.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Na sastanku Sekretarijata postigli smo dogovor da pokrenemo akciju prikupljanja sredstava za očuvanje i normalno funkcionisanje prvog tima. U tu svrhu smo generalni sekretar Darko Grubor i ja boravili u Tel Avivu i razgovarali sa ljudima iz Asocijacije izraelskih fudbalskih klubova. Iskazali smo potrebu, a oni želju sa saradnjom” rekao je za “Žurnal” Ratomir Babić.

Babić je iskoristio priliku da još jednom demantuje prodaju Ninkovića i Jojića.

“Sastanku je prisustvovao i Pini Zahavi, uz još nekoliko poslovnih ljudi, ali nema govora o prodaji! Želimo partnere, uz čiji bismo kapital uspeli da sačuvamo tim na okupu, ako Bog da osvojimo titulu i na leto napravimo iskorak u Evropi”, dodao je Babić.

Potom se Babić osvrnuo i konkretnije na temu pregovora, tačnije na činjenicu da bi potencijalni ulagači imali interes u vidu prava na preču kupovinu igrača Partizana.

„Tačno, s bitnom razlikom – bili bismo partneri! A ne da im prodamo Matiju Nastasića za 2,5 miliona evra i tu stavimo tačku, odnosno, ne zaradimo ni cent, ili vrlo malo, od njegovih budućih transfera”, zaključio je Babić.

hotsport.rs/zurnal.rs

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Grubor: Nismo prodali Ninkovića i Jojića Zahaviju

Benitez: Dovodimo još igrača u januaru