0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Bogdan odslužio kaznu, Tepićeva povreda nije strašna

Objavljeno: 29.01.14 u 21:23

Trener Partizana Duško Vujošević otkrio je da se Bogdan Bogdanović vraća u ekipu nakon što je drugo poluvreme protiv MZT Skoplja proveo u svlačionici i potvrdio da je, na sreću, Milenko Tepić samo lakše povređen.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ostavljanje Bogdanovića u svlačionici iznenadilo je navijače crno-belih, a nakon što je Vujošević rekao da ga je sklonio zbog discipline, potvrdio je da ‘odslužio’ kaznu.

“Sve je u redu. Bogdanović je svoje odslužio“, kratko je potvrdio Vujošević, a potom se osvrnuo na Tepića rekavši da mu je “kroz glavu prošlo najgore kada je video bolnu grimasu“.

“Najvažnije da nema rupture, već se radi o istegnuću, što je daleko bolje nego što je izgledalo u prvom trenutku. Nije idealno, ali je uslovno rečeno dobro kad se prisetimo šta nas je sve snašlo ove sezone. Tepić neće moći da nam pomogne protiv Lokomotive Kubanj, ali ni u utorak kada u Zagrebu protiv Cibone“, naglasio je Vujošević.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter