in ,

Veliki Matić poklanja stadion rodnom mestu

Nemanja Matić, novi fudbaler Čelsija, pokazao je da je veliki čovek i patriota. On je bez ikakve medijske pažnje poklonio mestu Ub fudbalski teren sa veštačkom travom. I to nije sve…

Nemanja Matić

Sjajni srpski reprezentativac je osim pomenutog terena, donirao i mini-teren kao i prateće objekte kako bi mladi fudbaleri imali šansu da se dokažu i jednoga dana postanu baš kao i on. S obzirom da će teren imati i tribine od oko 300 mesta, biće to pravi mali stadion za stanovnike Uba.

„Plan je da uskoro postavimo i tribine sa oko 300 sedećih mesta. Poznato je da je Nemanja u fudbalske visine krenuo iz Kolubare. Klub iz Lazarevca je mnogo učinio za njegove uspehe i zato smo uputili poziv čelnicima zeleno-crnih da, kad im se ukaže potreba, koriste naš teren. Negujem sjajne odnose ne samo sa Kolubarom, već i svim ostalim klubovima iz lazarevačkog kraja. Zadovoljstvo mi je da na našem objektu možemo da ugostimo sportske prijatelje iz Uba i okolih mesta“, rekao je Dragan Matić, Nemanjin otac listu „Sport“.

Tako, bez mnogo pompe, od srca, Nemanja je obradovao mnoge, a verujemo će i nas još mnogo puta jer je tek na početku blistave karijere. Bravo Nemanja!

hotsport.rs/Sport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Novak: Ovo je moj zid, uništen bombama (FOTO)

Krunićeva trijumfovala u dublu