0
Evropske lige

U Realu ne brinu zbog pete Bejlove povrede, samo nije izbalansiran

Objavljeno: 29.01.14 u 12:25

Velšanin je minulog leta postao najskuplji igrač u istoriji fudbala prešavši iz Totenhema u Real Madrid, ali za sada ne opravdava uložen novac.

Geret Bejl

Iako, kada igra, igra odlično, upisuje golove i asistencije i pogađa direktne slobodne udarce, to ipak nije dovoljno. Razlog je sledeći, Bejl se od dolaska u Madrid prošlog leta povredio čak 5 puta, uglavnom lakše.

Iz tog razloga odigrao je svega 53 procenata mogućih minuta za Real ove sezone i po tom parametru je tek 12. igrač Madriđana a očekivano je da bude među vodećima.

Sa druge strane, u Madridu, kao i pre mesec dana, uveravaju da je sve u redu, da je u pitanju adaptivni period, te najavljuju da će biti spreman za gostovanje ekipi Bilbaa za vikend.

Karlo Anćeloti i stručni štab smatraju da je glavni razlog čestih povreda to što je Bejlu znatno jača leva strana tela, pa postoji disbalans mišića, na čijem otklanjanju vredno rade.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter