0
Domaći fudbal

Nula Voše protiv Rusa, Babić zadovoljan

Objavljeno: 29.01.14 u 19:16

Fudbaleri Vojvodine odigrali su bez golova sa ruskim Tomom u drugom pripremnom meču u turskoj Antaliji. 

vojvodina-trening

Jedinu pravu priliku na utakmici Novosađani su propustili sredinom prvog dela, kada je po levoj strani odlično prošao Veselinović, oštro centrirao po zemlji na peterac, ali su dvojica fudbalera u crveno-belim dresovima zakasnili da je stignu i ubace u mrežu.

Sa druge strane, igrači Tomska nisu za 90 minuta stvorili ni jednu šansu za gol.

Ipak, i pored činjenice da su nakon goleade u prošlom meču Novosađani podbacili, trener Branko Babić je zadovoljan igrom.

“Zadovoljan sam današnjim izdanjem ekipe. Igrali smo protiv jako čvrste ekipe ali me raduje to što su moji igrači ispoštovali dogovor od pre susreta. Svih 90 minuta bili su na visini zadatka, jedino su nedostajali golovi. Nismo stvorili ni jednu ozbiljnu šansu, sve je u toj fazi dolazilo kao plod jedne blago rečeno konfuzije. Ipak, mi smo tek na polovini priprema i još eksperimentišemo i tražimo pravi tim. Siguran sam da smo na dobrom putu, a da li sam u pravu pokazaće naredne utakmice“, istakao je Babić za sajt kluba.

Vojvodina: Jovanić (Žakula), Nikolić (Pankov), Nastić (Popara, Pekarić (Babić), Đurić (Novaković), Radoja (Poletanović), Milinković-Savić (Vranješ), Ivanić (Nenadović), Alivodić (Spremo), Gaćinović (Ilić), Veselinović (Stojanović)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter