0
Košarka

Labović napustio Košalin

Objavljeno: 29.01.14 u 18:42

Srpski krilni centar Dragan Labović potpuno iznenada je napustio redove poljskog prvoligaša Košalina, koji je pojačao pre nekoliko meseci i bio ubedljivo najbolji igrač ove ekipe.

labovic

Dugo sam razmišljao i na kraju prelomio da ipak napustim Košalin. Privatni razlozi su u pitanju. Ne bih mogao da kažem ništa više od toga“, kratko je objasnio Labović.

26-godišnji krilni košarkaš je u dresu poljskog kluba odigrao deset utakmica, na kojima je prosečno beležio 12.1 poena i 4.3 skoka za 25 minuta na parketu.

Labović je u svojoj karijeri nastupao za FMP Železnik, čačanski Borac, Aris, Frankfurt Skajlajners, Jenisej, Krasnaja Krilja i Nižnji Novgorod.

Kao reprezentativac ima osvojena zlatna odličja na Evropskim šampionatima za igrače do 14 (2001), do 16 (2003), do 18 godina (2005) na kome je proglašen za najkorisnijeg igrača i do 20 godina. Nastupao je i na seniorskom Evropskom šampionatu 2007. godine u Španiji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter