0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zahavi kupuje Jojića i Ninkovića?

Objavljeno: 28.01.14 u 14:22

Partizan je čini se uspeo da pronađe način kako da do leta u svom timu zadrži dvojicu najperspektivnijih fudbalera – Nikolu Ninkovića i Miloša Jojića, a da pri tome još i zaradi, makar privremeno.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako saznaje dnevni list Informer klub iz Humske ulice planira da obnovi saradnju sa Investicionim fondom Pinija Zahavija kojem od kojeg bi već sada dobili novac za svoj tandem, baš kao što je to bio slučaj sa Lazarom Markovićem.

Ukoliko bi se to desilo Partizan praktično ne bi imao pravo glasa niti bi dobio ni evro više od prodaje Ninkovića i Jojića bez obzira za koliko novca ih Investicioni fond proda nekom drugom klubu.

List navodi da se klub nalazi u finansijskim problemima pošto nijedna banka ne želi da odobri kredit crno-belima zbog nedavnog hapšenja predsednika Dragana Đurića pa je ovo praktično jedini način da se izađe iz dubioze.

Pitanje je samo koliko će novca Zahlvi Partizanu isplatiti i da li će se voditi procenama Transfermarketa koji kaže da Ninković trenutno vredi dva, a Jojić milion i po evra.

hotsport.rs/Informer

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter