0
Fudbal

Tores odlazi iz Čelsija

Objavljeno: 28.01.14 u 21:18

U engleskim medijima se poslednjih dana pojavila informacija da će španski napadač, Fernando Tores, na leto napustiti ekipu Čelsija.

Fernando Tores

‘El Nino’, koji je 2011. godine iz Liverpula stigao u Čelsi za 50 miliona funti, nije opravdao očekivanja čelnika kluba sa ‘Stamford Bridža’. Tek u retkim situacijama Tores je podsetio na periode iz Liverpula i Atletiko Madrida, kada je bio prava mašina za golove. U prethodne 3 godine postigao je ukupno 42 gola za Čelsi, od kojih samo 19 u Premijer ligi.

S obzirom na to da je Žoze Murinjo već najavio da će dovesti makar jednog kvalitetnog napadača na kraju sezone, izvori blisku Čelsiju tvrde da će Toresu biti dozvoljeno da napusti klub.

„Izgubićemo dosta novca Toresovom prodajom, ali sve je to fudbal. Na nekim igračima zaradite, na nekima izgubite. Trenutno, on je jedan od fudbalera kojima će se Murinjo zahvaliti na saradnji na kraju sezone“, otkrio je neimenovani izvor Čelsija.

Toresovom prodajom ‘plavci’ će biti u minusu čak 35 miliona funti, pošto će Špancu biti dozvoljeno da ode za 15, a plaćen je 50 miliona funti.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter