0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Tepić dve do tri nedelje van terena, povređen i Lovernj

Objavljeno: 28.01.14 u 15:09

Ako informacija da je neki igrač lakše povređen može da se nazove dobrom vešću onda je za navijače Partizana dobra vest da će Milenko Tepić zbog povrede zadnje lože na sinoćnjem meču protiv MZT-a pauzirati između dve i tri nedelje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon današnjeg pregleda ultrazvukom utvrđeno je da povreda nije ozbiljnije prirode pa će Tepić moći da e vrati na teren sredinom februara, ali nevolja je u tome što Partizan baš u međuvremenu ima veoa zgusnut raspored. Na programu su utakmice Evrolige protiv Lokomotive i Žalgirisa, meč protiv Cibone u ABA ligi i potencijalno tri meča u Kupu Radivoja Koraća.

Loša vest je da se uz Tepića na meču protiv MZT-a prema nezvaničnim informacijama povredio i novopečeni kapiten Žofri Lovernj, ali još uvek nema potvrde o čemu se tačno radi.

Pored vesti o zdravstvenom biltenu ono što sigurno zanima navijače Partizana je da je počela prodaja ulaznica za evroligaški meč protiv Lokomotive koji je na programu u petak. Kao i za sve ostale utakmice Top 16 faze Evrolige u Kombank Areni ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online www.eventim.rs.

Ulaznice za meč Partizan NIS – Lokomotiv Kubanj su u prodaji po sledećim cenema:

– nivo 400 i jug 200 – 500 dinara,
– nivo 200 parter – 1000 dinara,
– nivo 200 sever – 2000 dinara,
– nivo 300 mesto u loži – 4000 dinara.

Manji broj godišnjih ulaznica još uvek nije zamenjen kartama za Top 16 fazu Evrolige. Od utorka 28. januara u periodu od 10 do 16 časova zaključno sa danom odigravanja utakmice, moguće je zameniti sezonske propusnice isključivo u prostorijama kluba, Humska 1 stadiona Partizana. Tom prilikom će vlasnicima sezonskih karata biti obeležena godišnja ulaznica, koja naravno ostaje u njihovom posedu, a biće zapisan serijski broj. Godišnje ulaznice samim tim neće važiti za predstojeće mečeve u Kombank Areni, već samo numerisane ulaznice koje budu bile preuzete u naznačenom periodu. Svaki sektor iz hale Pionir (plava loža, bela loža, vip loža, parter i tribine) imaće svoja odgovarajuća mesta u Areni. Vlasnici godišnjih karata za tribine imaće mogućnost da odaberu da li žele kartu jug nivo 200 ili nivo 400.

Zamena pretplatnih karata na ovaj način je obavezna, da bi se izbegle nepotrebne gužve i da bi vlasnici istih imali potpuno isti tretman kao i u hali Pionir.

Partizan NIS dočekuje Lokomotiv Kubanj u 5. kolu Top 16 faze Evrolige u Kombank Areni 31. januara sa početkom u 20,45 časova.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter