0
Fudbal

Njukasl prodao Kabaja PSŽ-u za 20 miliona funti

Objavljeno: 28.01.14 u 09:03

Nakon što je Njukasl odbio prvu ponudu Pari Sen Žermena za Joana Kabaja vrednu 14 miliona funti na Sent Džejms Park je stigla sa iste adrese stigao novi predlog koji su čelnici kluba sa severa Engleske jednostavno morali da prihvate.

joan-kabaj-civilka

Naime, „sveci“ su Njukaslu ponudili 20 miliona funti što je uz želju samog igrača da promeni sredinu bilo presudno da Njukasl odluči da proda jednog od svojih najboljih igrača koji će tokom nedelje i zvanično postati novi član šampiona Francuske.

Kabaj je već postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom u vezi ličnih uslova u ugovoru pa je preostalo samo još da prođe medicinske preglede u parizu nakon čega će saradnja biti i ozvaničena.

Ako bi gledali novčanu stranu transfera Njukasl je u poslu oko Kabaja odlično prošao pošto ga je pre dve godine doveo iz Lila za 4,3 miliona funti, a sada ga je prodao za više nego četiri puta veću cifru. Međutim, pitanje je da li će „svrake“ uspeti da popune rupu koja će nastati odlaskom francuskog internacionalca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter