in , ,

Nađ: O Mutombu ćemo odlučiti tek posle meča sa Liteksom

FOTO: STARSPORT

Uprkos dobroj partiji Andrea Mutomba na https://hotsport.rs/2014/01/27/partizan-trijumfovao-i-u-drugoj-proveri/ sportski direktor Partizana Albert Nađ tvrdi da Belgijanac još uvek nije uspeo da se izbori za ugovor. Poput trenera Marka Nikolića koji nije bio zadovoljan procentom realizacije izglednih šansi Mutomba ni Nađ nije želeo da „trči pred rudu“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Slažem se sa trenerom Markom Nikolićem, ostavićemo odluku da još malo „odleži“, pa tek onda doneti konačan sud. Primetna je razlika u igri Mutomba na prvoj i drugoj utakmici, evidentan je njegov napredak nabolje na svakom treningu, ali sačekajmo i taj poslednji meč sa Liteksom, pa ćemo da podvučemo crtu. Sešću sa trenerom i kompletnim stručnim štabom, razmotrićemo sve što je igrač pokazao na probi i doneti odluku, koja je najbolja za klub“ – jasan je Albert Nađ, a njegovu izjavu prenose Novosti.

hotsport.rs/novosti.rs

Diskusija

Odgovorite
  1. Mislim da čovek treba da šutne 5 puta i toliko da postigne golova da bi dobio ugovor?Tako su i Kojić,Šćepović radili,100% učinak!Pa ko ima realizaciju od 100%?Izgleda da i Nikolić radi sa menadžerima?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Njukasl doveo De Jonga

Novak potvrdio učešće u Dubaiju