0
Evrokup

Duvnjak: Moramo da budemo agresivniji

Objavljeno: 28.01.14 u 17:42

Košarkaši Panioniosa dočekaće Crvenu zvezdu u utakmici četvrtog kola Last 32 faze Evrokupa samo nedelju dana posle duela u Beogradu. U međuvremenu, u nacionalnom, odnosno regionalnom takmičenju, tim iz Atine je slavio protiv Trikale u produžetku, dok su crveno-beli bili uspešniji od Solnoka.

uros-duvnjak-panionios

„Nadam se da se neće ponoviti rezultat iz „Pionira”. Očekujem da ispravimo greške koje smo pravili u prvom meču, naročito u trećoj četvrtini, kada se Zvezda odlepila na 20 poena razlike. Uz to, moramo da uđemo u meč još agresivnije“ – kaže Uroš Duvnjak, jedan od najboljih igrača Panioniosa.

U Beogradu prvo poluvreme je proteklo u izjednačenoj igri, da bi se crveno-beli u nastavku odlepili i napravili veliku razliku. Duvnjak kaže da je Panionios pokazao u nekoliko navrata da može da igra na visokom nivou, a da je upravo igra iz prvog poluvremena utakmice u Pioniru pravi recept za revanš.

„Period oscilacija mora biti što manji, jer se protiv velikih ekipa svaka greška kažnjava. Ne znam kakav će odziv publike biti za ovaj meč. Dvorana prima oko 7.500 ljudi i do sada nije bila puna. Međutim, nadam se da će navijači doći da nas bodre i da će  napraviti dobru atmosferu, kako bismo uz njihovu pomoć pokušali da srušimo jakog rivala“ – zaključio je Duvnjak.

Utakmica Panionios – Crvena zvezda igra se u sredu od 18 časova.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter